Onderscheid in scheidingswanden

 

U bent op zoek naar topkwaliteit scheidingswanden die snel en voordelig – en zonodig volledig op maat bij u kunnen worden geplaatst? Dan zijn we ervan overtuigd dat we bij TCC dé oplossing voor u hebben.

 

Onafhankelijk bewezen topkwaliteit


TCC is VCA gecertificeerd en lid van branchevereniging NOA. Daarmee onderstrepen we nog eens dat we de best denkbare kwaliteit en service bieden. Zowel VCA als NOA is volledig onafhankelijk en heeft er dus geen enkel belang bij ons positief te beoordelen. Uiteraard zijn we blij en trots dat beide instituten dit wél hebben gedaan, omdat ze u de extra zekerheid geven dat u zaken doet met een deskundige professional.

NOA: Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

NOA-leden, zoals TCC, hebben verstand van zaken en staan niet alleen zelf garant voor hun werk, maar bieden ook de garantie van de NOA (klik hier voor de voorwaarden). Bovendien kunt u erop vertrouwen dat er geen kleine lettertjes in contracten staan. Alles draait bij ons als NOA-lid dus om heldere offertes en duidelijke afspraken. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u erop vertrouwen dat het netjes wordt opgelost.


VCA
: VGM Checklist Aannemers

Omdat we VCA gecertificeerd zijn, worden we continu objectief getoetst en beoordeeld op veiligheidsbeleid en –prestaties. Daarom werken we volgens een uniform en objectief systeem dat onder andere bestaat uit een standaard vragenlijst. Door met deze checklist te werken, zien we nooit iets over het hoofd en weet u zeker dat we aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.

 Klik dan hier en ontvang een vrijblijvende offerte
 Of klik hier om terug gebeld te worden

Wilt u meer informatie over dit project?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?